A LevelUp Studio RSS olvasója.

Palabre

Azok akik velem együtt már régi motorosok Android vonalon (hello volt Galaxy Spica tulajok!) azoknak a LevelUp Studio neve nem lesz ismeretlen – ők azok, akik anno a legdizájnosabb és ugyanakkor legtestreszabhatóbb widget-et kreálták, a Beautiful Widgets-t.

Akkoriban az Android még nem tartott ott kinézetileg mint ma, meglehetősen puritán és mai szemmel nézve csúnyácska volt – így aki egy kis kinézetet akart csempészni a mindennapok kezdőodlalára, az felrakta a BW-t, és ámult, hogy ez milyen jó már.

Palabre1

Az évek teltek, a BW kicsit korosabb lett, már nem is annyira kiugró mint régen – viszont újra rátaláltam a cégre egy RSS olvasó kapcsán. Pár éve még nem olvastam semmilyen feed-et; egyenként felkerestem minden oldalt amin engem érdeklő tartalom volt, és átnyálaztam őket. Teltek az évek, gyűltek az oldalak, az erre fordítható idő pedig csökkent. Adta hát magát, hogy egy felületen böngésszem ezeket az oldalakat, esetleg későbbre mentsem azokat a cikkeket, amik engem érdekelnek majd otthon este az ágyból böngészve tableten – és beszippantott a Feedly világa. Hasznos, gyors, kényelmes – feltéve ha jól választottuk meg azt a programot, amin keresztül mondjuk azt a napi 1000 bejegyzést átfutjuk. Sok klienst kipróbáltam tehát, az utóbbi időben viszont a Palabre volt az, ami megfogott. Dizájnos, tudja ami nekem kell (fontos pl. számomra, hogy be tudjam jelölni az olvasott cikkeket, de többet egyszerre – de ne úgy, hogy az egész feed-et bejelölöm), átlátható, gyors.

Van éjszakai mód is benne, na és persze könnyen menthetünk teljes cikkeket a Pocket fiókunkba is, ami szintén alap szerintem.

Összegezve a Palabre most számomra a favorit RSS Reader, úgyhogy egy időre maradok ennél. Bónuszként még ingyenes is, cserébe csak a hírek közé betett reklámokból kell elviselnünk párat – vagy kifizetünk pár száz forintot, és azok is eltűnnek.

3 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Írd be a hozzászólásod!
Kérlek írd be újra a neved

Solve : *
23 + 14 =