A Samsung Electronics bejelentette a Galaxy TabPro S-t, amely a gyártó világszínvonalú mobiltechnológiáját és a Microsoft Windows 10 operációs rendszer előnyeit ötvözi. A laptopok és tabletek legkedveltebb tulajdonságainak összevonásával a felhasználók úgy férhetnek hozzá egyetlen könnyű tableten a notebook PC-k összes funkciójához, hogy közben a mobilitásról sem kell lemondaniuk.

Galaxy TabPro S_007_Dynamic_Black

„A Galaxy TabPro S-ben a Samsung Galaxy Tab-ok legkiemelkedőbb funkciói kaptak helyet, amelyek a Windows 10 operációs rendszer alatt futnak. Ezzel a társítással a piacon elérhető legteljesebb tablet élményt hoztuk létre – mondta el Dongjin Ko, a Samsung Electronics Mobile Communications üzletágának elnöke. – Nagy izgalommal várjuk a Microsofttal közös munka eredményét. Egy olyan univerzális mobil állomásként funkcionáló, kettő az egyben tabletet hoztunk létre, amely elősegíti az emberek hatékonyságát és akadálytalan csatlakozást tesz lehetővé.”

 

Nagy hatékonyság egy letisztult, hordozható dizájnba rejtve

A Galaxy TabPro S által a felhasználók hatékonysága az otthonukban, a munkahelyükön, de akár útközben is teljes körűen biztosított. Mindegy, hogy a tableten a Windows 10 Home vagy a Windows 10 Pro for business fut, mind a magán, mind pedig az üzleti felhasználók maximálisan kihasználhatják az operációs rendszer funkcióit és szolgáltatásait, akárcsak a teljes körű kompatibilitást a meglévő IT infrastruktúrájukkal.

Galaxy TabPro S_001_Black

A mindössze 6,3 milliméter vastag és 693 grammos Galaxy TabPro S-t arra tervezték, hogy akár egész nap könnyedén hordozható legyen. Az eszközhöz tartozó teljes méretű billentyűzet ugyancsak a használhatóságot hivatott növelni. A klaviatúra rugalmas sarokpántja  lehetővé teszi, hogy a képernyő minden körülmények között tisztán, bármely szögből optimálisan látható legyen. A Galaxy TabPro S klaviatúráján elhelyezett Pogo csatlakoztató jóvoltából pedig már aközött sem kell döntenünk, hogy a dokkolóval párosítsuk, vagy külön töltsük az eszközünket. A klaviatúrához tartozó touchpad felveszi a versenyt egy PC-ével, és álló módban is könnyű vezérlést tesz lehetővé.

 

Lélegzetelállító képélmény

A piac első Windows operációs rendszerrel futó Super Amoled kijelzős eszközeként a Galaxy TabPro S támogatja a multitouch vezérlést is. A kijelző is abszolút a prémium kategóriát képviseli,  hiszen a természetes színárnyalatok 94 %-nak felhasználásával elért mélyebb kontrasztnak köszönhetően a színek élethűbbek, a részletek pedig sokkal gazdagabbak. A különösen könnyű és energiatakarékos, 12 colos AMOLED kijelzőn a felhasználók a játékokat, filmeket és egyéb népszerű szórakoztató tartalmakat is lenyűgöző képélesség és precíz színmegjelenítés mellett élvezhetik.

Kimagasló teljesítmény

A Galaxy TabPro S-ben a Samsung mindazon technológiája helyet kapott, amely fokozni tudja a teljesítményt és az energiahatékonyságát. Ez az első olyan tablet, amelyen Windows operációs rendszer fut, és amely támogatja a leggyorsabb és legfejlettebb kapcsolatot lehetővé tevő LTE Cat 6 hálózatot. A továbbfejlesztett gyors töltési funkciónak köszönhetően a Galaxy TabPro S akkumulátora mindössze 2,5 óra alatt teljesen feltölthető, amivel 10,5 órányi üzemidőt kapunk*. Az ilyen komoly teljesítmény eléréséhez a Galaxy TabPro S-be a legújabb generációs Intel Core M processzor került. Ezeket a központi feldolgozóegységeket már kifejezetten a ventilátor nélküli, kettő az egyben tabletekhez fejlesztették, hiszen mindössze 4,5 W-nyi energiafogyasztás mellett működik, így kiküszöböli a zajokat és maximalizálja a hatékonyságot.

Galaxy TabPro S_006_Perspective_White

A termékhez külön megvásárolható multi-port adapter (HDMI, USB Type A & C) és Bluetooth Pen szintén hozzájárulnak az eszköz hatékonyságához. A Galaxy TabPro S 2016 februárjától világ számos országában elérhetővé válik.

 

Galaxy TabPro S specifikációk

Operációs rendszer Windows 10 Home, Windows 10 Pro
Hálózat LTE Cat.6 **
AP 6th Gen. Intel Core M processor (Dual Core 2.2GHz)
Kijelző 12” 2160×1440 Super AMOLED
Kamera 5MP AF(hátsó), 5MP (első)
Video MP4,3GP,WMV,ASF,AVI,MKV
Audio MP3,AAC,WAV,WMA,AMR,FLAC
Csatlakozás Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac MIMO, Wi-Fi Direct, NFC, Bluetooth 4.1
GPS GPS, GLONASS
Érzékelő Accelerometer, Hall, Light
Memória 4GB(RAM), 128GB / 256GB SSD
Méret/Súly 290,3 x 198,8 x 6,3mm, 693 g (Wi-Fi), 696 g (LTE)
Akkumulátor 5,200mAh (39.5W, 7.6V)

* Az akkumulátor élettartama a Samsung belső tesztjén alapul. Az eredmény a használati szokások függvényében változhat

** A hálózati elérés piaconként változhat

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Írd be a hozzászólásod!
Kérlek írd be újra a neved

Solve : *
6 − 3 =