McLaren_P1_Garage_2.0

The app was not found in the store. 🙁

Aki egy kicsit is szereti az autós játékokat, az minden bizonnyal belefutott már a CSR sorozatba. A játék lényege baromi egyszerű, gyorsulási versenyeken vehetünk részt saját magunk által összevásárolt és tuningolt autónkkal – a tuning pedig tényleg szinte minden részletre kiterjedő. Váltó, motor, súlycsökkentés, Nitro… minden lényeges dolog cserélhető, fejleszthető, sőt, némelyik még finomhangolható is.

Szükség is lesz rá, mert ahogy haladunk előre a történetben (ami autós játék lévén fabatkát sem ér szokás szerint, de kit is érdekel a sztori, ha a cél egyszerű: mindig nyerj), egyre keményebb ellenfelekkel kell megbirkóznunk.

A fő versenynek mondható szál több Tier-re van felosztva, értelem szerűen egyre erősebb ellenfeleket kell legyűrni, aztán mehetünk a következő helyszínre.

Vannak olyan versenyek, ahol valami extra alkatrészt vagy pénzt nyerhetünk, ezek általában egy bizonyos ideig vannak nyitva, aztán lecsúsztunk róluk. Ami még jó pénzkereseti lehetőség az az online részleg, itt a világ minden tájáról lesznek játékosok, magyarokba is belefuthatunk viszonylag sűrűn.

A játék jól néz ki, persze a készítők dolga nem volt túlzottan nehéz, hisz a pálya elemei jobbára statikus 2D-s elemekből állnak, lévén az autó balról jobbra halad egy “csőben”. Nincs tehát igazi 3D-s grafikai orgia, de ettől még ez az eddig legszebb ilyen jellegű, drag-racing játék, szóval panaszra okunk nem lehet.

Mindenképpen érdemes kipróbálni, egész jól rá lehet csavarodni a játékra!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Írd be a hozzászólásod!
Kérlek írd be újra a neved