Vérbeli zombiöldösős játék…

2016-08-01 20.35.54

Age of Zombies
Age of Zombies
Price: 391,16 Ft

Az ausztráliai Halfbrick Studios csapatát szerintem senkinek sem kell bemutatni, aki egy kicsit is otthon van az Androidos játékokban – nekik köszönhetjük az egyik legismertebb játékot, a Fruit Ninja-t.

Egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége, az ujjunkat húzkodva a kijelzőn kellett mindenféle repkedő gyümölcsöt félbevágni, nehezítésként néha pedig bombák ugrottak elő – amiknél ugyebár a félbevágás nem annyira egészséges dolog.

2016-08-02 07.16.16

Szóval a csapat szeret egyszerű de azért minőségi és szórakoztató játékokat csinálni, és ez a recept bevált az Age of Zombies esetében is.

Ezúttal egy felülnézetes, izometrikus nézőpontból irányítható játékot kapunk, ahol is adott egy főgonosz, és egy badass karakter (ezek leszünk mi). Különféle korokon át kell megtisztítanunk a pályát a zombik hordájától – és nem túlzás, tényleg hordában fognak ömleni élőhalott barátaink a különféle portálokon keresztül. A portálok mellett különféle ládák is megjelennek majd a pályákon, ezekből jutunk mindenféle irtó szerszámhoz – SMG, bazooka, lángszóró, gránátok, és hasonló finomságok várják, hogy kezünkbe vegyük őket.

2016-07-20 19.48.51

Járunk majd az ősi Egyiptomban éppúgy, mint az 1900-as évek gengszterektől hemzsegő utcáin, de eljutunk Japánba, a jövőbe, és ráadásként a vadnyugatra is. Minden idősík több pályából áll, a végén pedig találkozunk egy fő boss-szal is, akit persze némileg nehezebb lesz legyőzni, de szerencsére még nem frusztrálóan nehéz.

2016-08-02 07.22.56

Karakterünk beszólásai poénosak, az egész játékra jellemző, hogy igazából önmaga és a stílus kifigurázása – abszolút jó a cucc atmoszférája, nekem tetszettek a beszólások.

2016-08-02 07.24.04

Talán csak az egész rövidsége ami negatívum lehet, cirka 2 óra alatt végigvihető az egész, de lehet, hogy még kevesebb idő is elég hozzá. De sebaj, mert ha végeztünk akkor ott a “horda” mód, ahol aztán tényleg zombik végeláthatatlan sorával kell szembenéznünk.

A játék ára nem túlzottan vészes, a cirka 400 forintba kerülő app még relatív rövidsége ellenére is megéri az árát – nem mellesleg támogatja a különféle kontrollereket is, ami megint csak jó dolog.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Írd be a hozzászólásod!
Kérlek írd be újra a neved