Az eddigi szögletes dizájnt dobva az ASUS is előrukkolt egy kerek kijelzős órával. Ideje volt.

Szép lassan a gyártók ráébredtek, hogy az óra kerek, így az okosórának is annak kéne lennie. Persze lehet szögletesből is jót csinálni, de még jobban mutat a hagyományos, kör alakú kialakítás, és végre az ASUS is beadta a derekát, az IFA-n ugyanis bemutatták legújabb órájukat, mely a ZenWatch 3 névre hallgat.

ZenWatch 3_Silver with leather_WI503Q

A technikai részről annyit, hogy az újdonság 1.39-inches (kerek) AMOLED kijelzőt kapott 400×400 pixeles felbontással, amit 2.5D Gorilla Glass véd a külső behatásoktól. A SoC kifejezetten jó választásnak tűnik, ugyanis a Qualcomm Snapdragon Wear 2100-zal szerelték, melyet a Qualcomm kifejezetten okos eszközökbe tervezett.

A felhozatal többi része átlagosnak mondható, 512MB RAM, 4GB tárhely, Bluetooth 4.1, WiFi, 340mAh akkumulátor gyorstöltés funkcióval (0-60% 15 perc alatt). És igen, Android Wear-t futtat.

ZenWatch 3_Rose gold with leather_WI503Q

A tajvaniak kifejezetten a dizájnra mentek rá, a sajtóanyagban is csak úgy áradoznak az aprólékosan megmunkált, ékszer minőségű 316L hidegen sajtolt rozsdamentes acélról, melyet a mindennapok megpróbáltatásai ellen küldenek harcba, bla bla bla.

Hogy a ZenWatch 3 megváltja-e a világot, vagy felkavarja-e azt a pocsolyát, melyben a Huawei Watch koronával a fején dagonyázik? Nem tudom (nem hiszem). De újabb értelmesen kinéző okosórával bővült a piac, ami nekünk techbuziknak csakis jó hír lehet…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Írd be a hozzászólásod!
Kérlek írd be újra a neved