Az Android Wear alapú órákra rengeteg watchface (óralap) érhető el, viszont mivel itthon viszonylag keveseknek van ilyen okos eszköze, így nehéz információt szerezni, melyiket is éri meg megvenni egyáltalán. Az Androtech-en most induló sorozat célja a legjobb/legszebb/legfunkciódúsabb óralapok bemutatása. Persze mindenkinek más tetszik majd, de ahogy nő a bemutatók száma úgy fog mindenki találni kedvére valót.

Kezdjük hát, hisz első alanyunk, a RUGGED2 PRO igazán megérdemli, hogy ő nyissa a sort; jelenleg az egyik legötletesebb és számomra a legszebb watchface a piacon.

Ami már a képek alapján is gyorsan egyértelmű lesz mindenkinek, hogy ez az óralap nem egy klasszikus megoldás. Sem mutatókat sem klasszikus óralapot nem kapunk, hisz itt minden digitális – a kissé elcsúsztatott számok pedig igazán jól állnak a csuklón.

Alapból kapunk többféle, szám szerint 15 különböző, előre definiált stílust. Van merészebb, visszafogottabb, és már itt látni fogjuk, mennyi féle lehetőségünk lesz.

Külön állítható ugyanis az óralap háttere; a textúrák mindegyike nagyon eltalált megoldás, számomra a fekete/kék/neonzöld kombó igazán tetszetős. Külön állítható az óra/dátum/a hét napja és az ikonok színe, szóval bármi kikeverhető.

Ha szeretnénk akkor az ambient mód is lehet színes (az akkumulátorra értelemszerűen ez nem fog jótékony hatást gyakorolni), be- vagy kikapcsolhatjuk az értesítések megjelenítését, sőt, még az idő mutató számok vastagsága is megadható!

2 widget is érkezik az órával; ha az aktuális hőfokra nyomunk akkor bejön egy pár napos előrejelzés, ha pedig a mai napra, akkor a naptár bukkan fel óránkon.

A RUGGED2 PRO 500 Ft-ba kerül, de az árát maximálisan megéri; egy roppant stílusos és személyre szabható watchface-t kapunk a pénzünkért – ha nem lennénk biztosak a dolgunkban, akkor előtte az ingyenes változatot is kipróbálható.

RUGGED2 PRO Watch Face
RUGGED2 PRO Watch Face
Developer: FACE4.watch
Price: 499,00 Ft

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Írd be a hozzászólásod!
Kérlek írd be újra a neved