Huawei Watch tulajként megörültem, mikor ebbe a bambuszból készült tartóba botlottam a neten; bár nem problémás az óra töltőjét a hátlaphoz kapcsolni (köszönhetően az erős mágnesnek), valahogy mégis hiányérzetem volt a rendezettséget illetően – ebből a szempontból az előd MOTO 360 jobban vizsgázott nálam.

dsc00818-edit-edit

Nos ennek a hiányérzetnek vége, mert ez az igényes kis tartó pont úgy van kialakítva, hogy a gyári kerek töltőt beletéve kényelmesen tudjuk egy kézzel töltőre fel vagy onnan levenni óránkat.

dsc00819-edit

Már a csomagolás is kellemesen elegáns, a feliratok pedig máris bombáznak a főbb dolgokkal, minthogy 100% naturális és kézzel készült a cucc. Na meg hogy az Apple órájához készült, ami annyiból igaz is, hogy van azzal kompatibilis kialakítás is, de a rendelésnél külön meg tudjuk adni melyikre van szükségünk.

dsc00820-edit

A bambusz tapintásra kellemes, szépen eldolgozott felületet kapunk, szóval abszolút ok a dolog, egy íróasztal díszévé is válhat eme tartó. Az egészet úgy alakították ki, hogy a jobb oldalra egy telefont is be tudjunk tenni – így lényegében 2 az egyben megoldást kapunk, nem csak óránkat tudjuk mindig egy helyre tenni, hanem a telefon sem kallódik tovább az asztalon.

Részemről ajánlott darab.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Írd be a hozzászólásod!
Kérlek írd be újra a neved