Az elmúlt időszakban, mióta a Google kijött az Android Wear-rel, a nagyobb gyártók mind piacra dobtak legalább egy okosórát. A Samsung, a Huawei, az LG, a Sony… mind mind rendelkezik valamilyen csuklóra applikálható okos eszközzel – persze látszanak a jelei annak is, hogy páran szeretnének inkább egy másik, nyílt forráskódú rendszer felé elmozdulni, de a tényen nem változtat; mind szeretnének saját részt kihasítani a hordható eszközök piacából.

nexus2cee_htc-halfbeak-1

A tajvani HTC viszont eddig nem lépett – hogy miért ki tudja, talán ki akartak várni az egésszel, hogy mennyire lesz sikeres (erre mondjuk biztos válasz még most sincs). Lényeg a lényeg viszont, hogy most úgy néz ki ők is elkezdenek mozgolódni ezügyben – na persze nagy szivárgásra nem kell számítani, de a semminél már több ez a pár kép.

nexus2cee_htc-halfbeak-728x400

A Weibo-n megjelent képek tanúsága szerint az óra kerek kijelzőt kap majd (360 x 360 pixeles felbontással ha minden igaz), hátul pedig ezen is lesz pulzusmérő, mint megannyi társán. A két logón kívül (HTC és Under Armour) észrevehető még egy sor pogo pin – a töltés tehát hasonlóan lesz megoldva, mint a Huawei Watch esetében (miért nem lehet folytatni a MOTO 360 által behozott vezeték nélküli dokkolós megoldást…?).

Remélhetőleg a cég hamarosan előáll a részletekkel is.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Írd be a hozzászólásod!
Kérlek írd be újra a neved