Az év vége igazi aranybánya lehet a türelmes vásárlóknak – ilyenkor sokszor olcsóbban szerezhetjük be a rég áhított dolgokat; és igaz ez a különféle Androidos programokra és játékokra is.

Persze kinek van ideje folyamatosan a Play áruházat bújni különféle akciók után kutatva, mennyivel könnyebb lenne az összes akcióról egy helyen értesülni, és kiválogatni a számunkra fontosakat… ez természetesen nem csak egy vágyálom, hanem az AppSales telepítése után a kellemes valóság.
Ez az egyszerű kis program ugyanis nem csinál mást, mint amit fentebb vázoltam: összegyűjti az összes akciót, láthatjuk azt is, hogy milyen árról akciózták le az adott app-ot, mennyien töltötték le, és milyen értékeléssel bír jelenleg az áruházban.

Ami még külön jó dolog, hogy lehet szűrőket is alkalmazni – sőt, nem csak lehet, érdemes is. Ha ugyanis szeretnénk elkerülni, hogy a sok hulladék app közül kelljen kiválogatni az igazán érdemlegeseket, nem árt belőni, hogy csak a magas letöltésszámmal és mondjuk 10.000 letöltés fölött járó programok listázódjanak.

Ha még jobban bele szeretnénk mászni a részletekbe, akkor még azt is megadhatjuk, hogy milyen kategóriákat mutasson/ne mutasson a program, nálam például elrejtésre került az nVidia Shield és a root-ot igénylő alkalmazások – minek lássam, ha úgysem érdekel.

A program maga ingyenes formában is kitűnően használható, a free verzió tartalmaz némi reklámot de nem zavaró mértékben, a 600Ft-os prémium inkább csak a projekt támogatását szolgálja.

Az akciós app gyűjtemény nem csak telefonon érhető el egyébként, hanem bármilyen böngészőt megnyitva is, ezen a linken.

AppSales. Legjobb Akciós Appok
AppSales. Legjobb Akciós Appok
Developer: ts-apps
Price: Free

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Írd be a hozzászólásod!
Kérlek írd be újra a neved