Legfontosabb tulajdonságai között kiemelném, hogy nem kell ROOT(rendszergazdai hozzáférés) a használatához. Teljesen ingyenes, nincs alkalmazáson belüli fizetés a funkciókért. Feltelepítve alig foglal 10 megabájtot. Nincsenek reklámok, nincs felvétel limit és nincs vízjel a készített képeken, videókon.

Lehetőségünk van állítani a felbontást, a felvétel bitrátáját, illetve a másodpercenkénti képkockák számát, így semmi akadálya egy 1080p, 12Mbps, 60FPS-es videó rögzítéséhez. Ha akarjuk bekapcsolhatjuk az előlapi kamerát és a mikrofont is, beállíthatjuk hogy mutassa hogy hol érintettük meg a kijelzőt.

Találunk az alkalmazásban szerkesztési lehetőségeket is, amiben több képet illeszthetünk össze, cenzúrázhatunk, képet vághatunk, illetve trimmelhetünk (jelenetek kivágása).

https://youtu.be/9-K2X3iHeos

Természetesen a megosztási lehetőségek itt is adottak, vissza tudjuk nézni a felvételeket. Érdekességként a felvételt leállíthatjuk a program vezérlőjével, illetve ha be van állítva, akkor a telefon megrázásával is befejezhetjük a felvételt.

Egyedüli problémám az volt, amit nem tudom hogy szándékosan van így csinálva, vagy hiba, de ha felveszek valami játékot például, akkor annak nincs hangja, csak úgy ha bekapcsolom a mikrofont és a hangszórón kijövő hangot veszi fel.

Mivel egy alig pár hónapos alkalmazásról van szó, biztosan bővülni, javulni fognak a funkciók, viszont így is egy ajánlott, egyszerűen kezelhető képernyő rögzítő lehet bárki számára, ha rendelkezik egy minimum 5.0-ás verziójú Android rendszerrel.

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here