A Samsung Galaxy S7 Edge egy kiváló készülék – ugyanakkor horror rá találni megfelelő fóliát. Aztán megfelelő tokot, ami nem szedi fel a fóliát, de végül sikerült mindkettőt megtalálnom…

De ne siessünk ennyire előre, van ez a FoneM8 cucc, ami az Amazonon éppúgy megrendelhető, mint Ebay-en. Most sem a reklám miatt írok róla, csak szimplán meg szeretném osztani Veletek, hogy akkor most jó-e ez a fólia vagy sem – mert eldönteni nem egyszerű a feedback-ek alapján, ugyanis az egyik tábor szerint kiváló, a másik oldal szerint meg szörnyű. Köztes állapot nincs, így hát persze, hogy rendelnem kellett egyet, hogy kiderüljön, milyen is ez a FoneM8.

A buborékmentességért meg kell küzdeni, de megéri

Amire viszonylag hamar rájöttem; aki nem gyakorlott a fólia felrakásban, annak bizony ez szívás lesz, és nyakamat rá, hogy a fújolók 90%-a ebből a csapatból került ki… Ugyanis nem egyszerű feltenni, még gyakorlott kéznek sem. Míg egy sima fóliát felrakok nagyjából 10 másodperc alatt (mind a Speedshopban mind a Telenorban volt és van alkalmam gyakorolni a dolgot…), egy üveget mondjuk 15 alatt, addig ezzel eljátszottam pár percig. Ugyanis az anyaga kissé gumiszerű, na nem annyira mint mondjuk egy Invisible Shield (azt nem is favorizálom személy szerint), de ebből fakadóan nem nyomja ki maga alól úgy a levegőt, mint a hagyományos, akár márkás akár noname fóliák.

Pontos méret, kiválóan tapad mindenhol, még a kritikusnak számító széleken is

Szóval ciki nem ciki, első felrakásnál olyan 20 buborék nézett velem farkasszemet, és bizony elgondolkoztam, hogy akkor most érdemes volt-e pár perce lerántani a szépen rajta lévő fóliát csak azért, hogy kipróbáljam ezt.

Nos utólag azt kell mondjam érdemes volt, mert ha óvatosan is, de visszaszedhető ez a fólia is; így pedig egy bankkártya segítségével máris kinyomható a levegő a problémás helyekről, már a felrakás közben (Youtube-on ezer videó van a technikáról, ha valakit érdekel).

Csak közelről látszik, hogy van a kijelzőn valami…

Na és persze mindenkit egy dolog érdekel leginkább, ami az Edge esetében létfontosságú: mennyire tapad le a széle? Kiválóan. Szivárvány effekt nincs, és a tapintása is egész jónak mondható – persze köze nincs egy jó kis oleofóbikus bevonattal megbolondított üveghez, de sajnos az S7 Edge esetében erről azt hiszem le kell mondanunk (egyszerűen nincs rá normális üveg, mindegyiknek van valamilyen kisebb nagyobb hülyesége).

Összegezve tehát csakis ajánlani tudom a FoneM8 fóliát, alig látszik, hogy rajta van a kijelzőn, szépen letapadt mindenhol, és egy Nillkin Nature tokkal használva a széle sem válik el a kijelzőtől.

Na és az ára? Talán ez a legjobb hír, 2 darabos pakkot kapunk cirka 1000 forintért. Hát kell ennél jobb? 😉

 

3 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Szia Skynet
  Sokszor fel nézek ide a régi idők emlékére , és látom te nem adod fel 🙂
  Gondolom akkor most Samsung telefont használsz újra 🙂

  • Szia,

   jó látni egy régi arcot. 🙂 Igen, én elszórakozok az oldallal, 7 éve csinálom már, néha teher, néha imádom, de így legalább ingyen nyomkodhatom a különféle cuccokat, kiélhetem magam. 😀 Meg amíg van olvasó, addig itt leszek én is. 😉 S7 edge-em van most igen, szédelgek néha jobbra balra de valamiért mindig a Samsungnál kötök ki – pedig tudod, hogy nem vagyok márkahű, de mégis tőlük volt a legtöbb telefonom.

   • 2-3 hetente fel nézek, meg nézem mit írsz 🙂
    De hogy az a népes társaság így szét széledt… több mint szomorú….
    Pedig mennyi időt töltöttünk együtt..

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here