Okoskarkötővel már találkozhattunk több gyártó tálalásában is, a Huawei féle megközelítés azonban sok szempontból kissé más, mint a többieké – nézzük is meg, hogy miért!

Vissza
Következő

Szoftver

A TalkBand B3 szoftvere végtelenül egyszerű, és mint minden ilyen eszköznél, két komponensből áll. Egyik ugyebár az eszközön futó zárt rendszer, másik pedig a Huawei által készített saját alkalmazás.

Ez utóbbiban ellenőrizhető az éjszakai alvás mennyisége, a megtett lépések vagy az elégetett kalória – ezek az infók persze kissé korlátozottabb, leegyszerűsített formában megtekinthetők az eszközön is.

A kijelző egyszerű mint a faék, még csak nem is színes – de a célnak végülis megfelel

A fent felsoroltakon kívül még bekapcsolható az ébresztés is, ilyenkor a B3 egy határozott rezgéssel adja tudtunkra, hogy itt a reggel, indul az újabb nap így ideje felkelni. Tudja még kezelni a mobilunkon lévő telefonkönyvet is, így közvetlenül innen is indíthatók hívások.

Be tudunk még állítani pár, egymástól némileg eltérő kinézetű óralapot is – nagy dolgokra persze a hardver és a szoftver egyszerűsége miatt nem kell számítani.

Vissza
Következő

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Írd be a hozzászólásod!

KÜLSŐ
SZOFTVER
HARDVER
Final Score
Kérlek írd be újra a neved

Solve : *
26 − 16 =