A Huawei Watch ezidáig egyetlen generációja közel két éve jelent meg – mégis, napjainkban is bátran ajánlható bárkinek, hisz az egyik legjobban sikerült okosóráról beszélünk, melynek magam is nagy rajongója és használója vagyok nap mint nap (a tesztért erre tessék).

Bár a megjelenés nem tegnap volt, mégis ez az egyik (a másik az LG Watch Urbane 2nd Edition) olyan óra, melyen már most kipróbálható a hamarosan érkező Android Wear 2.0 Developer változata (magam is ezt használom), és az elsők között fog frissülni a végleges variánsra is.

Viszont az idő telik, és tech világban két év baromi hosszú idő – a Huawei tehát úgy döntött ideje frissíteni ezt a szépséget, ennek köszönhetően Barcelonában, az MWC alkalmával le is rántják a leplet a második kiadásról – legalábbis a pletykák szerint. Sok mindent persze még nem tudni, de állítólag a Watch 2 sportosabb kialakítást kap elődjénél (bár én remélem, hogy a sportos mellé marad egy elegánsabb vonal is), illetve a hírek szerint LTE támogatást is kap a készülék.

Remélhetőleg nem kell már sokáig várni a hivatalos bejelentésre sem…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Írd be a hozzászólásod!
Kérlek írd be újra a neved

Solve : *
26 × 28 =