Tegyük fel, hogy Te is, mint én, várod, hogy az okosórád mikor frissül – esetemben egy Huawei Watch-ról van szó. A Huawei belengette már jó ideje, hogy biztosan érkezik a frissítés, de egyelőre sehol semmi – kivéve a Developer verziót (amit jómagam is használok).

De akkor mégis mi az oka annak, hogy nem jelez az a fránya óra, hisz már jó ideje kiadhatták volna a végleges verziót is? Az ok meglehetősen prózai; a Google egy bug-ot talált a rendszerben, mely nem érint ugyan minden órát (lásd a Fossil Q, Casio Outdoor, és a Tag Heuer órákat, melyek már frissültek), de úgy nagyjából az összes többiben megtalálható az ominózus hiba.

Szóval amíg ezt meg nem oldják, addig hiába is várod hozzám hasonlóan, hogy frissüljön az órád.

A bug pontos mibenléte nem ismert egyébként, így bízzunk abban, hogy nem hatalmas dologról van szó, és hamarosan minden érintett óra megkapja a magáét. Alább a Google rövid közleménye a csúszás okáról:

WE HAVE STARTED ROLLING OUT THE ANDROID WEAR 2.0 UPDATE TO FOSSIL Q FOUNDER, CASIO SMART OUTDOOR WATCH WSD-F10 AND TAG HEUER CONNECTED. FOR OTHER DEVICES, THE UPDATE IS CURRENTLY BEING DELAYED DUE TO A BUG FOUND IN FINAL TESTING. WE WILL PUSH THE UPDATE TO THE REMAINING DEVICES AS SOON AS THE ISSUE IS RESOLVED.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Írd be a hozzászólásod!
Kérlek írd be újra a neved

Solve : *
12 + 12 =