A napokban érkeztek hírek miszerint a Google egy saját file kezelővel jelentkezik hamarosan, és úgy tűnik vége a zárt béta teszteknek – a program immáron letölthető a Play áruházból.

Ellentétben például egy Solid Explorer-rel a Google nem feltétlenül a svájci bicska jellegű funkcionalitásra helyezte a hangsúlyt. Sokkal inkább egy átlátható és a felhasználót segítő programra törekedtek, mely a megszokott letisztult kinézettel bír.

A program külön listázza azokat az elemeket amelyek sok helyet foglalnak, megmutatja az ismétlődő fájlokat, könnyedén ritkíthatjuk a Viber-en érkezett képeket, és van még egy okos funkciója is. Ez utóbbi arról szól, hogy hálózati kapcsolat nélkül is tudunk küldeni fájlokat egyik készülékről a másikra – ehhez csak annyi kell, hogy mindkét eszközre fel legyen telepítve a program. Nem mélyedtem bele, de tippre Blutooth-on keresztül történik ilyenkor a másolás, a spanyol viaszt tehát nem találták fel.

Érdemes ránézni mert ingyenes, és alap funkciókra elég lehet – bár az tény, hogy ezt a tudást már a legtöbb gyártó beépített fájl kezelője is tudja már jó ideje.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Írd be a hozzászólásod!
Kérlek írd be újra a neved

Solve : *
12 − 9 =