Régen minden sokkal jobb volt. Már ami azt illeti, hogy mennyire vártuk egy-egy gyártó bejelentését az új készülékeikkel kapcsolatban. Vártuk, hogy elhúzzák a függönyt, hogy beszéljenek az új “nem lehet nélküle élni” funkciókról, lássuk végre a kinézetet a sok elképzelt render kép után… Most már gyakorlatilag mindent lehet tudni jó előre, és nincs ez másként a Samsung Galaxy S9 esetében sem.

Tudunk a Dual kameráról, az értelmes helyre átnavigált ujjlenyomat olvasóról, az S8 szériával megegyező akkumulátorokról.

És persze a külső is jó ideje közkézen forog. Ezekből megállapítható, hogy az S9 és S9+ inkább tekinthető egyfajta ráncfelvarrásnak, de ez várható is volt – a puskaport a tizedik Galaxy számára kell és érdemes tartogatni. Személy szerint oda már simán várok egy kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasót, és némi komolyabb dizájnbeli változást (na nem mintha az S8 vonal nem nézne ki baromi jól).

De addig is itt van ez a kép az S9-ről, most épp lilás árnyalatban – e hónap vége felé pedig úgyis minden kiderül, immáron hivatalosan is.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here