A Lenovo nem ismeretlen cég – bár sokaknak a laptopjaikról ugorhat be a cég, bőséges kínálattal rendelkeznek telefonokból és tabletekből is.

A P8-as tabletjük általában jó áron vehető meg, most még kedvezőbb, 177 dolláros árcímkével kecsegtet – ami viszont tovább csökkenthető a HSC4thD184 kupon kóddal, így pedig már csupán 150 dollárt kell fizetnünk érte. 🙂

De mit is kapunk a pénzünkért?

Az eszköz lelke egy Qualcomm Snapdragon 625 processzor, mely 8, 2Ghz-en járó magokat rejt egy Adreno 506-os GPU társaságában. A 3GB RAM kellemes társa lesz a fent említett SoC-nek, és ha kamerázni támadna kedvünk azt is megtehetjük a 8MP-es hátlapi, vagy az 5MP-es előlapi kamerának köszönhetően. A 16GB-os tárhely bővíthető – a rendszer egyébként cirka 6GB-ot foglal le magának.

Ami külön jó hír, hogy az eszköz támogatja mind a 2.4Ghz-es, mind az 5Ghz-es Wifi szabványt – ez különösen azoknak jöhet jól, akik mondjuk társasházban élnek, és a 2.4Ghz-es sáv leterheltsége miatt nem tudják kihasználni internetük sebességét. Az 5Ghz-es sávot ugyanis még relatív kevesen használják és a hatótávolsága sem olyan erős mint alacsonyabb frekvenciás társának, azonban tisztább, stabilabb jelet szolgáltat.

A kijelző felbontása 1920 x 1200 (WUXGA), ami bőségesen elegendő ekkora méretre. Ezen kívül IPS panelről van szó, melyet én személy szerint mindig is szerettem (legalább az OLED féle beégéstől nem kell tartani, igaz a fekete nem is annyira mély fekete mint azon).

Az akkumulátor igen masszív, 4250mAh kapacitással rendelkezik, ez már elégnek mondható.

Ha valaki kompakt méretű de hardveresen használható tabletet keres, érdemes ránézni!

 

https://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_641529.html?wid=1433363&lkid=14079042

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Írd be a hozzászólásod!
Kérlek írd be újra a neved

Solve : *
4 + 26 =