A8s koncepció

Ha kijelzőpanel gyártásról volt szó akkor legtöbbször a Samsung vagy az LG neve merül fel. Van azonban más gyártó is, és úgy néz ki a jövőben egyikük meglehetősen sok megrendelés elé néz; ez pedig a kínai, 1993-ban alapított BOE (Beijing Oriental Electronics).

A Mate 20 PRO kapcsán hallhattuk főleg a nevüket (na és az LG-ét, de őket inkább negatív vonatkozásban) és most úgy néz ki a Samsung is igénybe veszi a tudásukat. A hírek szerint az A8s kijelzőjét ugyanis ők fogják szállítani, a kijelző érdekessége pedig az lehet, hogy szakít a klasszikus értelemben vett szenzorszigettel és helyette csak egy 6.7mm-es lyukat ütnek a kamerának. Érdekes koncepció, meglátjuk élőben mennyire lesz kívánatos. Az új verseny tehát nem arról fog szólni mekkora a szenzorsziget, hanem hogy milyen apró lyukon át kandikál majd ki a selfie kamera – ezt a trendet már most előrevetíti az a tény, hogy az S10 kapcsán egy csupán 3mm-es rést emlegetnek.

Az A8s áráról ugyan még semmit sem tudunk, de állítólag Android 9-cel és Snapdragon 710-zel érkezik, akkumulátor kapacitása pedig 3000mAh lesz.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Írd be a hozzászólásod!
Kérlek írd be újra a neved

Solve : *
11 ⁄ 11 =