Hazánkban nem is olyan régen jelent meg a Huawei legújabb zászlóshajója, a Mate 20 PRO. Igaz árazása nem éppen alacsony, mégis egyre többen vásárolják hisz tudása valóban kiemelkedő.

Itthon meglehetősen nehéz rá megfelelő minőségű tokot találni, így én is inkább Kína felé fordultam. Választásom ezúttal egy viszonylag vékonynak tűnő mégis kellemes fogású, szövetbevonatú darabra esett, melyet a MOFI készített.

A csomagolás egyszerű kartondoboz mégis vittek bele némi dizájnt és még 2 papír figurát is beledobtak – ez egy apró kínai szokás, nagyon sok hasonló jött már az évek során különféle rendeléseimhez.

A tok nem túlzottan vaskos, de ne legyenek illúzióink – valamelyest meg fogja vastagítani alapból légies készülékünket. Szerencsére nem túlzottan, épp csak annyira, hogy azt érezni, ha bekövetkezik egy szerencsétlen zuhanás, ez a tok képes lesz annak hatásait tompítani.

A kijelző fölé benyúlik nagyjából 1 millimétert, illetve a kamera fölött is kiemelkedik cirka dupla ennyit. A hátlap anyaga szövet, tapintása puha, a jobb alsó sarokban egy szolid logo bújik meg. 3 színben is elérhető (fekete, kávébarna, szürke), a képeken nálam a szürke színű látható. A keret puha szilikon, nem az a fényes csúszós fajta szerencsére, biztos fogást biztosít.

 

Az ára perpillanat $8.69, ez kemény 2500Ft körüli összeget jelent, nem egy hatalmas beruházás…

 


 

Személy szerint ajánlott tok, már csak kellemes fogása miatt is. Egyéb hasonló tokokat lentebb görgetve találtok:

 

Mate 20 PRO tok MOFI #0 $8.69

Mate 20 PRO tok MOFI #1 $8.71

Mate 20 PRO tok MOFI #2 $7.59

Mate 20 PRO tok SRHE#1 $3.99