Vissza
Következő

KAMERA

Kamerákkal el vagyunk látva bőven, mind a mennyiséget mind a felbontást tekintve. Az előlapi kamera szédületes 32 megapixelen felbontáson dolgozik, míg a hátlapon lévő modulok rendre 40/20/8 megapixelt képesek összekaparni egy képre.

A 3 kamera önmagában még nem is lenne akkora újdonság, hiszen messze nem a P30 Pro az első ilyen készülék, azonban jelen pillanatban mégis ez kapta a legjobb kamerás telefon címet a független tesztelő dxomark oldalon. Ez köszönhető a javított videófelvételi képességeknek is, amiben a Huawei eddig sajnos kevésbé remekelt. Na és persze ne feledkezzünk meg a periszkópos kamerának köszönhető 5X zoom átfogásról, ami azért nem egy rossz dolog – bár a képminőség érezhetően gyengül ahogy közelítünk fotónk alanyára.

A mesterséges intelligencia kikapcsolható ha valakit zavarna, bár tapasztalataim szerint nem okoz anomáliákat a használata. Renheteg féle téma közül választhatunk manuálisan is, van dedikált éjszakai mód, fénnyel festés, rekesz állítási lehetőség a háttér elmosása érdekében, portré mód… szóval a fotós rész nagyon erős lett tele lehetőségekkel – a többi már a felhasználón múlik.

A képeknél nem feltétlenül, de a videós résznél látható a javulás a Mate 20 Pro-hoz képest, ami mindenképpen üdvözlendő.

Vissza
Következő

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Írd be a hozzászólásod!

KÜLSŐ
SZOFTVER
HARDVER
KAMERA
Final Score
Kérlek írd be újra a neved

Solve : *
25 − 7 =