115 dolláros áron – igaz egyelőre csak Kínában forgalmazzák.

A napokban már megszellőzette a Xiaomi, hogy hamarosan bejelentik új okos órájukat – jött pár kép és némi infó, ezúttal azonban már minden fontos adat napvilágot látott.

A Watch Color kör alakú AMOLED kijelzővel érkezik, a felület MIUI for Watch ami Wear OS alapokon nyugszik. A kijelző felbontása 454 x 454 pixel ami bőven elegendő az 1.39 inch-es mérethez. Szilikonszíjjal érkezik alapból, amihez vásárolhatunk még másik 6 színből – de ha a bőr szíjat favorizálnánk akkor abból is két féle lesz elérhető. 10 féle különböző mozgásfajtát tud megkülönböztetni ideértve a futást, kerékpározást, a hegymászást vagy akát a kül- és beltéri úszást.

Technikai oldalról nézve a Watch Color kapott GPS-t, 5.0 szabványú Bluetooth-t és NFC-t is. A vízállóság 5 ATM-ig biztosított és átlagos használat mellett 2 hetes üzemidőt ígérnek (ami a 420mAh kapacitású telepnek köszönhetően igaz is lehet).

A Watch Color fekete és ezüst színben érhető el kezdetben, ezeket követi majd később az arany színvariáns is. Az óra tehát papíron teljesen rendben van, és ha hozzávesszük a 115 dolláros árcédulát akkor több mint jó üzletnek tűnik – azonban a Xiaomi nem nyilatkozott a globális piacokon történő elérhetőségről, így az újdonság jelenleg megmarad a kínaiak kiváltságának.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Írd be a hozzászólásod!
Kérlek írd be újra a neved

Solve : *
4 × 29 =