… és még a rajta lévő matrica is viccessé válik ebben a kontextusban.

A Samsung szakít a hagyományokkal, és nem folytatja közvetlenül a Galaxy sorozat számozását; az S10 után egy hirtelen ugrással az S20 sorozat fog debütálni.

Az XDA Developers-en pedig most felbukkant pár kép is ami elég sok mindent elárul az újdonságról. Többek között azt, hogy lesz 5G képes verzió (persze ez várható is volt egy csúcskészülék esetében) illetve, hogy középre kerül a kamera kivágás, a notch tehát továbbra sem nem opció Samsungéknál (ami egyébként szerintem jó hír).

A hátlapon egy meglehetősen terebélyes szigetre kerül majd a 4 kamera, a fő egység itt a pletykák szerint 12MP-en operál majd amit kiegészít egy ultraszéles látószögű, egy telefotó és egy makro lencse. Az alső részen egy apró lyuk látható ami leginkább egy mikrofon kivágásának tűnik, ha pedig ez valóban így lesz akkor jobb audio minőséget várhatunk a videóknál.

Szemből nézve a kávák meglehetősen vékonyak de persze ez is várható már manapság. A forrás szerint a kijelző egyébként leginkább síknak érződik a széleken, az utóbbi évek erős kerekítési trendje tehát úgy néz ki lecsengőben van – pont annál a gyártónál ami a hullámot elindította.

A nevezéktanban is várható némi változás, legalábbis ha azt nézzük, hogy a hírek szerint az S20 váltja az S10e-t, az S20+ váltja az S10-et (ez szerepel a képeken is) és lesz egy prémium(abb) modell is Galaxy S20 Ultra néven.

Hát meg van ez kavarva már megint.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Írd be a hozzászólásod!
Kérlek írd be újra a neved

Solve : *
23 − 22 =