qrf

A nálam is nemrégiben járt Mate 30 Pro-nak egy baja van (az árán kívül); nem érhetőek el rá a Google szolgáltatásai, így a Play áruház sem.

Ez van akit zavar van akit nem, én a tesztidőszak végén arra jutottam, hogy túl kényelmes vagyok a Google nélküli élethez, és különféle apk-kat sem szeretnék innen onnan összevadászni – ha rajta lenne az egész Google ökoszisztéma akkor viszont minden bizonnyal nagyon vágynék a készülékre.

Ha nem is nyújt teljes megoldást a most megjelent lehetőség, de a Play Store-hoz hozzájuthatunk azon készülékek esetében, amiknél alapból tiltva van ennek használata.

Nincs hozzá másra szükség, mint egy alkalmazásra, a Chat Partner app-ra. Ezt feltelepítve és elindítva a Detect Device gombra kell nyomni, majd kapunk egy üzenetet, miszerint nincs Google szolgáltatás a készüléken, és jó lenne ezt javítani. Az alsó Repair Now gombra kattintva tudjuk ezt orvosolni, majd a kellő engedélyek megadásához nyomjunk az Activate gombra.

Újraindítás után elvileg már vár is minket a Google Play Store amibe csak a normál folyamatoknak megfelelően be kell jelentkeznünk és használhatjuk is a szolgáltatást. A Chat Partner app akár törölhető is a készülékről.

FONTOS, hogy a program forrása nem igazán ismert, vélhetően valaki a régebbi trükköket gyúrta össze és tette újra használható formába. Egy netes blogger figyelte a net forgalmat, hogy végez-e bármi gyanúsat a program, de semmi ilyesmit nem tapasztalt – ezzel együtt csak saját felelősségre próbáljátok ki a dolgot!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Írd be a hozzászólásod!
Kérlek írd be újra a neved

Solve : *
10 − 9 =