Punch Club

Keményen edzeni, megtalálni a szerelmet, szállít pizzát, puncs krokodilok az arca.

Keményen edzeni, megtalálni a szerelmet, szállít pizzát, puncs krokodilok az arca.

[appbox googleplay id=com.tinybuildgames.punchclub]

Nem, teljesen még nem hülyültem meg, a fenti idézet a Punch Club Play áruház-béli leírásából származik – és igazából ha kissé furcsa nyelvtannal is, de jól körülírja a lényeget. 

2016-08-14 13.05.43

A játék atmoszféráját direkt úgy rakták össze, hogy bőségesen merítsen a 80-as évek stílusából mind a filmeket, mind a képregényeket tekintve, és a kinézettel is ezt a szálat erősítik (sőt, még egy retro effekt is bekapcsolható a teljes élmény érdekében).

Egy kezdő bokszolót alakítunk egyébként, akinek a teste csoffadt, de majd teszünk róla, hogy ez ne így legyen. Az út persze hosszú, jó pár segget szét kell rúgni és még több fagyasztott pizzát kell betolnunk az arcunkba.

Merthogy kell edzeni, enni, pihenni, na meg hogy legyen pénz az edzőteremre és a kajára, nem árt dolgozni sem. Nyomhatjuk az építkezésen, szállíthatunk pizzát, de ha elég májerek vagyunk akkor kinézhetünk a partra ahol az illegális bokszolásnak hódolva kereshetünk némi aprót.

A játék többször többféleképpen is belénk sulykolja, de ha mást nem idővel mi is rájövünk; nem érdemes mindennel egyszerre foglalkozni. Nincs idő reggel edzeni, melóba menni, enni valamit, aludni, és este megküzdeni az aktuális menő gyerekkel. Sem időben sem pénzben nem leszünk úgy eleresztve, hogy ezt megtehessük, és akkor még arról nem is esett szó, hogy a testünk bár fejlődik, de ha egy időre kihagyjuk az edzést, akkor megint összeesünk, és nagyjából kezdhetünk mindent elölről.

A 3 alap képesség egyensúlya legalább annyira fontos, mint ahogy az is, hogy milyen extra mozdulatokat “veszünk meg” a képességfáról. Van ami aktív, mint mondjuk ütés, rúgás és társai, de vannak passzív képességek is. Érdemes körültekintően összeválogatni ezeket a kombinációkat, ha egy ellenfélnél pedig látjuk, hogy a jelenlegi felállás nem túl nyerő, akkor a következő menetben már új taktikával állhatunk fel a ringben.

Augusztus 21-ig a játék akcióban mindösszesen $0.99-ért letölthető, úgyhogy akit érdekel a dolog igyekezzen addig beszerezni!

Zsolnay Lászlóhttp://androtech.hu
Android kedvelő és általános techb*zi - akit érdekel minden technológiai újítás, legyen az hasznos, vagy kevésbé hasznos. A mindennapokban egy Huawei Mate 20 PRO-t és egy Galaxy Watch Active 2-t használok.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Írd be a hozzászólásod!
Kérlek írd be újra a neved

Követők
facebook

2,195FansLike