Megjelent az Asphalt Xtreme

A Gameloft játékában nincsenek utak, és nincsenek szabályok

A Gameloft játékokért régebben rajongtam. Minőségi, tartalmas, és általában az akkori legjobb grafikával rendelkező mobiljátékok voltak – aztán valami történt. Leépítések, iroda bezárások következtek, az én francia kontaktjaimat is áthelyezték máshová, így megszűntek az ingyenes sajtópéldányok.

Persze így visszatekintve szükség sem lenne sajtópéldányt kérni a játékaikból, mert egy idő után mindegyik ingyenes lett. Ingyen tölthettük a legszebb játékokat, nem kellett már az akciókra vadászni – persze ennek meglett a hátulütője. A cég ugyanis több bevételt remélve áttért az IAP (In App Purchase) modellre, ami azt takarja, hogy a játék maga ingyenesen letölthető/játszható, de ha normálisan szeretnél haladni benne előre, akkor jól jön, ha megveszel pár plusz csomagot, amik virtuális pénzt vagy egyéb javakat rejtenek a játékhoz.

2016-11-06-17-24-54 2016-11-06-17-19-33

Persze ezek nélkül is tudsz haladni, de lényegesen lassabban – várnod kell amíg fel tudsz szerelni egy új alkatrészt, újratermelődik a benzin, és így tovább; addig pedig játék sincs, csak a várakozás.

2016-11-06-17-29-07 2016-11-06-17-19-50

Az Asphalt Xtreme is követi ezt a már jól beváltnak mondható modellt, és bár még nem mélyültem el benne túlzottan, a Play áruházban lévő hozzászólások azt engedik sejtetni, hogy elég agresszívan beépült az IAP ebbe a játékba is.

2016-11-06-17-16-35 2016-11-06-17-12-36

Mindazonáltal egy próbát megérhet, mert a grafika most is jónak mondható mobilos kereteken belül nézve, illetve egy picit meg is újul a sorozat ezzel a résszel. Elhagyjuk ugyanis a kissé már talán unalmasnak mondható autópályás száguldozást, és bevetjük magunkat a Nílus völgyébe, Phuket dzsungelében cikázunk, vagy épp Svalbard gleccsereit kerülgethetjük. Az Off Road megközelítés szerintem jót tesz a sorozatnak, hatalmas ugratásokból és farolásokból pedig most sem lesz hiány.

2016-11-06-17-24-32

5 játékmódot, több mint 400 karrier eseményt, és 500-nál is több Mastery kihívást kell teljesítenünk, szóval el leszünk foglalva egy időre. Ezekhez 35 jármű közül válogathatunk többféle kategóriából, amiket persze kedvünkre tuningolhatunk és matricázhatunk…

Mindenképpen érdemes kipróbálni azoknak is akik szeretik a szériát, és azoknak is akik eddig elkerülték; mindkét csoportnak pozitív lesz az új helyszínek és az Off Road stílus behozatala a játékba.

[appbox googleplay id=com.gameloft.android.ANMP.GloftMOHM]

Zsolnay Lászlóhttps://androtech.hu
Android kedvelő és általános techb*zi - akit érdekel minden technológiai újítás, legyen az hasznos, vagy kevésbé hasznos. A mindennapokban egy Huawei Mate 20 PRO-t és egy Galaxy Watch Active 2-t használok.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Írd be a hozzászólásod!
Kérlek írd be újra a neved

Legutóbbi cikkek

Megújult a Playstation app

A PS5 közeledtével a Sony frissíti a PS fiókhoz tartozó applikációt is. Új a dizájn és bekerült a chat rész is.

Már a Huawei Mate40 Pro a legjobb okostelefon fotózásra és videózásra a DxOmark szerint

Az új zászlóshajó készülék elő- és hátlapi kamerája is világelső lett

Bemutatkozott a Mate40 sorozat és egyéb újdonságok

Huh. Az egy órás stream végére azt gondolom megint mindenki elégedetten csettinthet a kínaiak...

Pár perc és kezdődik a Huawei Mate40 Series stream

Nemsokára kezdés, és bár már ismerjük a külsőt és nagyrészt a belsőt is, a részletek minden bizonnyal...

Megérkezett az ANC frissítés a Jabra Elite 75t-re

Immáron nem csak passzív, de aktív zajszűréssel is rendelkezik a dánok TWS-e

Sok minden kiderült a Huawei Mate 40-ről a hivatalos bemutató előtt

Október 22-én minden részletre fény derül, de egyre kevesebb a homályos részlet

Legutóbbi tesztek

[teszt] Huawei P smart 2021

A Huawei már a jövő évre készül a középkategóriában.

[teszt] Jabra Elite 75t

Hatékony passzív (egy közelgő frissítés miatt hamarosan aktív) zajszűrés, kellemes dizájn és jó hangzás jellemzi a dánok TWS-ét.

[bemutató]HUAWEI FreeBuds Pro

Minőségi kialakítás, Qi töltés és jó hangzás jellemzi a Huawei legújabb eszközét.

További érdekes cikkekHASONLÓ
Ezek is érdekelhetnek