[game] Sky Force Reloaded

Ha szereted a shoot ‘em up stílust, akkor ez a te játékod!

A scrollozós, ezernyi ellenfelet szétlövős, a robbanásoktól néha semmit se látós shoot ‘em up  stílusnak rengeteg rajongója van a játéktermektől kezdve az otthoni szórakoztató eszközökig. A játékmechanizmus pedig igencsak kedvez az okostelefonoknak, hisz a hosszúkás kijelző és az érintésvezérlés kiváló táptalajt ad akár több órányi masszív robbantgatáshoz.

Nem is csoda hát, hogy rengeteg ilyen jellegű játék található már a Play áruházban, de persze ahogy az lenni szokott, csak pár igazán minőségi található köztük.

A Sky Force Reloaded közéjük tartozik, és megtalálunk benne mindent, ami a műfaj ismertetőjele: hatalmas főellenségek, nagy robbanások, na és persze fejleszthető fegyverarzenál.

Amit viszont jó észben tartani: a Sky Force Reloaded nem egy könnyű játék. Persze lehet csak én vagyok így ezzel, de bizony sokszor futottam neki egy-egy pályának, mire egyáltalán megláttam az aktuális főellenséget; a különféle almissziók teljesítése pedig talán még nagyobb kihívást rejt.

Az ünnepek alatt különféle bónuszokban részesülhetünk, illetve készült egy extra pálya is, ahol a vadászgépek szerepét muffinok töltik be, a különféle tankok és ágyúk helyett pedig hatalmas hóemberek kapnak szerepet.

A játék maga ingyenes, IAP persze van benne, de azok nélkül is lehet haladni, csak viszonylag lassan.

Jó grafika, kellő kihívás és upgrade-elhető hajó – a szórakozás sok-sok órára garantált.

[appbox googleplay id=pl.idreams.SkyForceReloaded2016&hl=hu]

Zsolnay Lászlóhttp://androtech.hu
Android kedvelő és általános techb*zi - akit érdekel minden technológiai újítás, legyen az hasznos, vagy kevésbé hasznos. A mindennapokban egy Huawei Mate 20 PRO-t és egy Galaxy Watch Active 2-t használok.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Írd be a hozzászólásod!
Kérlek írd be újra a neved

Követők
facebook

2,195FansLike