Teszt

[Bemutató] Baseus Simple Wireless Charger

Edzett üveglap, alumínium keret, túlmelegedés és rövidzárlat elleni védelem egy 15 dolláros vezetéknélküli töltőben. Jól hangzik? Mert az is.

0

Nagy szerencsénkre van már jó pár kínai márka, amelyektől nyugodtan vásárolhatunk, hisz biztosak lehetünk abban, hogy jó minőségű terméket kapunk korrekt áron.

Ilyen márka nálam a Baseus is, melytől vettem már kábeleket éppúgy mint tokot telefonra – és most egy vezetéknélküli töltőt rendeltem tőlük.

Hát nem gyönyörű? 🙂

A termék pontos típusszáma BSWC-P10, és kapható fekete, fehér és átlászó kialakítással is. Piciny geek szívemet ez utóbbi dobogtatta meg leginkább, hisz mennyire király már amikor egy edzett üveglap mögül a nyáklap tekint vissza ránk.

Mikor a terméket kivettem a dobozból, két dolog tűnt fel. Egyik, hogy mennyire vékony (6,5mm “vastag”), vékonyabb, mint az S8-am, pedig az sem egy vágódeszka szerű valami.

Másik, hogy Lightning csatlakozóval látták el, ami furcsa lehet az egyszeri droid usernek, azonban pánikra semmi ok, a dobozban találunk megfelelő kábelt is.

Vékonyabb mint egy Samsung Galaxy S8

Az egész cucc nagyon kompakt, az alumínium háznak és az üveg kombinációnak köszönhetően pedig érzetre nagyon minőségi és egyben van az egész. A lenti részen egy kis zöld LED bújik meg ami visszajelzést ad ha egy készüléket épp tölt – ennek fénye nem zavaróan erős este sem, de ha mégis akkor rátehetjük úgy is a telefont, hogy kitakarjuk, így végképp nem jelenthet problémát.

A töltést jelző LED nem égeti ki a szemet, szolid zöld színnel világít

Ami a töltési sebességet illeti az S8-ast 5-600 mAh között tölti ami nekem elég is alapvetően, bár látható, hogy nem ez a leggyorsabb töltési metódus.

Az itthoni beszerzésnek megmondom őszintén nem néztem utána (egyébként is elkérnének érte minimum 8 ezret szerintem), de kínából cirka 15 dolláros áron beszerezhető.

Részemről ajánlott.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Írd be a hozzászólásod!
Kérlek írd be újra a neved