[bemutató] Galaxy Watch Active 2 óraszíj

Kis elrugaszkodás az általánostól, már ami a színeket illeti...

Minden okosóra tulaj eljut arra s szintre, amikor már nem csak a watchface-t akarja cserélgetni óráján, hanem a szíjat is. Itthoni beszerzéssel sok ezer forintra rúghat a mutatvány, de persze mint minden, Kínából ez is olcsóbb. És a minőséggel sincs baj.

Alapvetően a tradicionális dolgokat szeretem, ritkán kísérletezek – ha óraszíj, akkor barna, fekete, esetleg khaki vagy akár fehér szíj jön szóba, az extrém dolgokat kerülöm.

Felül fehér…

Megláttam azonban Ali-n ezt a változatot, ahol a szíj egyik fele fehér, a másik kék, és bár elsőre furán hatott addig nézegettem amíg megtetszett. Úgy voltam vele, hogy 904 Ft-ot mindenképpen megér, tanulópénznek sem sok ha úgy alakul.

Kézhez kapva a szíjat az első benyomás abszolút pozitív volt, puha, könnyen hajló bőr (még azt is megkockáztatom illatra és tapintásra, hogy valódi bőr).

…alul kék

Szerencsére ellátták gyors csatlakozós rugós stift-tel, így a csere gyakorlatilag pár másodperc alatt megvan. Apróság ugyan de én szeretem ezt a fajta megoldást nem is csak a gyors cserélhetőség miatt (az ember nem cseréli azért naponta többször a szíjat) hanem mert nem kell külön szerszám hozzá és kényelmes maga a művelet.

A gyors csatlakozós stift segítségével pár másodperc a csere

A szíj tulajdonképpen 3 színből áll, a felső rész bár fehérnek van írva inkább halvány bézs, a hosszabb szíjrész pedig sötétkék. A szíj bújtató pedig valahol a piros és a narancssárga közötti árnyalat. Az egyből leszűrhető, hogy nem a megszokott felállás ezzel a sok eltérő színnel, mégis azt kell mondjam jól néz ki – persze az ízlés erősen szubjektív dolog ezúttal is.

Ha viszont szeretnél egy kicsit eltérni a megszokott trendtől akkor bátran ajánlom megvételre ezt a szíjat mert a minősége teljesen korrekt. Ha maradnál a megszokott egyszínű felállásnál akkor is érdemes lehet megnézni a lenti linket mert találsz majd barna vagy fekete színűt is, akár krokodilbőr mintával. 😉

Szépek a varrások és a kidolgozás is teljesen rendben van

A szíjak egyébként különféle méretekben kaphatók így nem csak Active 2 órával kompatibilisek!

Zsolnay Lászlóhttp://androtech.hu
Android kedvelő és általános techb*zi - akit érdekel minden technológiai újítás, legyen az hasznos, vagy kevésbé hasznos. A mindennapokban egy Huawei Mate 20 PRO-t és egy Galaxy Watch Active 2-t használok.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Írd be a hozzászólásod!
Kérlek írd be újra a neved

Követők
facebook

2,195FansLike