Galaxy Watch 3 szivárgások

Ezek lehetnek az első képek az újdonságról.

Jó ideje nem titok már, hogy a Samsung az Active 2 után újra egy markánsabb kinézetű órával készül, ami stílusban tovább viszi a Galaxy Watch hagyományait.

Rendhagyó módon nem a Galaxy Watch 2 nevet fogja viselni, köszönhetően a már egy ideje a piacon lévő Active 2-nek; a Samsung érzékeltetni szeretné, hogy ez a latest & greatest, ezért ennél a sorozatnál a kettes számozás kimarad.

Ezúttal egy NRAA engedélyeztetés kapcsán került elő két kép, mely úgy tűnik, hogy a 45mm és a 41mm-es Watch 3 változatokat mutatja. Ezen engedélyeztetések kapcsán mindig be kell nyújtani képet vagy grafikát az adott eszközről, így nem ez az első eset, hogy így jutunk infókhoz még be nem jelentett újdonságok kapcsán.

Az érkező okosóra tehát két méretben lesz elérhető, és látható a hasonlóság az elődhöz mérten; a markánsabb (és minden bizonnyal forgatható) lünetta itt is megvan, tehát nagyjából biztosra vehető, hogy az érintéssel vezérelt kialakítás megmarad az Active 2-nek.

A kijelzők mérete 1.2 illetve 1.4 inch lesz, az akkumulátorok pedig ennek megfelelően 247mAh és 340mAh kapacitásúak lesznek. 1GB RAM-ról és 8GB-os tárhelyről szólnak még a pletykák, az óra anyagának rozsdamentes acélt jelölnek meg – de várható egy titanium modell is. Egy másik hír szerint az órán lévő érzékelők egy az egyben megegyeznek az Active 2-ben alkalmazottakkal, így minden bizonnyal lesz pulzus és vérnyomás mérés is, az ECG-vel egyetemben (más kérdés sikerül-e ezúttal időben engedélyeztetni ezeket, de az is lehet, hogyha azonosak a szenzorok akkor erre nem is lesz szükség…).

Hivatalos bejelentésről egyelőre nincs szó, de sokan az új Note bejelentéssel egy időre teszik az óra bemutatását.

Zsolnay Lászlóhttp://androtech.hu
Android kedvelő és általános techb*zi - akit érdekel minden technológiai újítás, legyen az hasznos, vagy kevésbé hasznos. A mindennapokban egy Huawei Mate 20 PRO-t és egy Galaxy Watch Active 2-t használok.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Írd be a hozzászólásod!
Kérlek írd be újra a neved

Követők
facebook

2,200FansLike