Új csomaggal bővült a Spotify Premium

Megérkezett a Spotify Duo csomag, 2 fő részére - 6.49 EUR.

Nem is tudnám már megmondani mióta használom a Spotify-t, és szoktam le az mp3-ak másolgatásáról. Macerás, és hiába nő több ezresre a track listád, akkor is megunod őket és ugyanazt a 10 (legutóbb felmásolt) dalt fogod hallgatni – de legalább a többi foglalja a helyet.

Ami viszont biztos, hogy az elején jó ideig büntettem magam a Free csomaggal, lévén először már az nagyon nagy szabadságot adott, hogy bármit hallgathatok és nagyjából bármikor. Azért bármikor, mert hiába szeded össze a kedvenceidet, ha mégis ugrálni támadna kedved a számok között akkor ezt csak hatszor teheted meg, plusz ott vannak örök barátaim, a reklámok. Amik leginkább ugyan csak idegesítő jelleggel szerepelnek, és azt mesélik el, mennyivel jobb lenne az életed ha előfizetnél a Premiumra.

A hatásukat megteszik, mert vagy agybajt kapsz amikor elindul az újabb spot, vagy inkább a bankkártyádért nyúlsz. Aki a Spoty-n zenét hallgat előbb vagy utóbb de eljut erre a pontra, és onnantól a szolgáltatásnak már csak előnyei lesznek. Egy fájó pont lesz majd ezután minden hónapban, amikor levonják az előfizetés díját, ami jelen pillanatban 5 euró. Persze nem nagy összeg ez azért, hogy cserébe mennyi zene lapul a zsebedben a nap 24 órájában – de ha lehet csökkenteni ezt az összeget, az azért mégiscsak jó, nem?

Csak egy feltétel van, az azonos lakcím

Most itt az új csomag, a Duo, ami mellett elérhetőek az eddigi Family és Student változatok is ugyanúgy. A Duo annyi változást hoz, hogy a 2 személyes kapcsolatoknak kedvez; ha mindketten egy címen laktok és előfizettek erre a csomagra, akkor ez csak 6.49 EUR-ba fog fájni. A számlát egyikőtök kapja majd minden hónapban (aztán a másiktól győzd behajtani) és az első hónap szokás szerint próbaidőszak, tehát ingyenes. Kaptok még egy Duo Mix-et is ami egy exkluzív műsorlista, amely rendszeresen frissül a mindkettőtök által kedvelt zenékkel. Ezen kívül a két fiók különálló életet él mintha csak egy hagyományos Premium fiók volna – saját kedvencek, listák, feliratkozások.

Meglévő Premium csomag is átalakítható Duo-ra, szóval ha ketten hallgatjátok a Spotify-t akkor hajrá, lehet egy kicsit spórolni.

További infók erre.

Zsolnay Lászlóhttp://androtech.hu
Android kedvelő és általános techb*zi - akit érdekel minden technológiai újítás, legyen az hasznos, vagy kevésbé hasznos. A mindennapokban egy Huawei Mate 20 PRO-t és egy Galaxy Watch Active 2-t használok.

2 HOZZÁSZÓLÁS

    • Ez így van, de a családtagoknak is egy címre kell bejelentve lenniük. Persze papíron, és persze ez kijátszható, és sokan így használják a Spotify-t és a rizikó is alacsony, hogy erre rászállnak, tudom jól – de ha a hivatalos úton akarsz maradni akkor már ez a Duo csomag is spórolás. 😉

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Írd be a hozzászólásod!
Kérlek írd be újra a neved

Követők
facebook

2,196FansLike