A Crash Bandicoot tiszteletét teszi mobilon is

Egyelőre még csak az előregisztráció érhető el de legalább kapunk értesítőt amikor már letölthető a játék maga - azért egy videón látható mit fog tudni az újdonság.

Gondolom senkinek sem kell bemutatni azt a játék stílust, amit úgy neveznek, hogy endless runner. Ha a név nem is mond semmit, akkor is biztosan találkoztál már te is azzal a játéktípussal, amikor adott egy karakter és gyakorlatilag egy végtelen pályán kell előre rohannod, közben mindenféle coin-okat és power-up-okat kell felvenned. Aztán ha meghaltál akkor kezded elölről, persze közben fejlődsz ebben-abban a felvett érméknek köszönhetően.

Igen, alapvetően elég bugyuta játékok ezek, mégis az egyszerűségük adja meg amiért jó ezekkel nyomulni egy agyzsibbasztó nap után. Ebbe a stílusba pedig találni sem lehetne passzolóbb karaktert, mint a jó öreg Crash Bandicoot – az alapból Crank szerűen pörgő tazmán ördög karakterétől nem áll távol ez a jelleg, így tulajdonképpen adott volt a szereplése egy ilyen jellegű játékban. A Crash Bandicoot: On the Run! egyelőre még nem érhető el, de már előregisztrálhatunk rá a kapcsolódó Play oldalon.

Ha a világot nem is fogja megváltani, talán enyhíti a Crash függőséget – legalábbis október 2-ig hisz akkor jelenik meg az új rész konzolokra.

Zsolnay Lászlóhttp://androtech.hu
Android kedvelő és általános techb*zi - akit érdekel minden technológiai újítás, legyen az hasznos, vagy kevésbé hasznos. A mindennapokban egy Huawei Mate 20 PRO-t és egy Galaxy Watch Active 2-t használok.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Írd be a hozzászólásod!
Kérlek írd be újra a neved

Követők
facebook

2,195FansLike