Új Google Nest hangszóró várható

Sokat ugyan még nem tudni róla de egy szteroidos Mini-nek tűnik - nagy vonalakban vélhetően az is.

A Google asszisztens talán a legelterjedtebb világszinten (nekem is van egy Home Mini-m) és a szoftver használatához, vagy mondhatjuk az okosotthon működéséhez elengedhetetlen egy azt támogató hangszóró/mikrofon kombó. Ez figyeli a parancsainkat illetve a beépített hangszórónak köszönhetően képes válaszolni, zenét játszani a Spotify-jól és ezer más dolgot tenni.

Már jelenleg is több féle mérettel és tudással felvértezett ilyen eszköz található a Google repertoárjában, és úgy tűnik hamarosan érkezik egy újdonság is.

A japán engedélyeztetési szerv oldalán felbukkanó információk alapján a GXCA6 néven bejegyzett eszköz 802.11ac WiFi (2.4GHz és 5GHz) és Bluetooth LE támogatással bír, a képek alapján pedig egyértelműen egy új dizájnnal megáldott Nest hangszóró. A tudásáról egyelőre nincs pontosabb infó, de a méretei miatt saccolható, hogy jobb hangzással fog bírni mint mondjuk a Home (és főleg jobb lesz mint egy Mini).

A külső borítás ugyanannak a szürke szövetnek tűnik mint ami eddig is jellemző volt erre a termékcsaládra, illetve látható, hogy a mikrofont némító gomb is megmaradt.

ForrásDroid-Life
Zsolnay Lászlóhttp://androtech.hu
Android kedvelő és általános techb*zi - akit érdekel minden technológiai újítás, legyen az hasznos, vagy kevésbé hasznos. A mindennapokban egy Huawei Mate 20 PRO-t és egy Galaxy Watch Active 2-t használok.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Írd be a hozzászólásod!
Kérlek írd be újra a neved

Követők
facebook

2,196FansLike