Megérkezett Magyarországra a Google Play Pass

Appok és játékok, hirdetések és alkalmazáson belüli vásárlások nélkül

A héten elérhetővé válik Magyarországon a Play Pass, a Google Play Áruház új előfizetéses szolgáltatása, amellyel több száz alkalmazáshoz és játékhoz férhetnek hozzá az előfizetők – mindezt hirdetések, alkalmazásokon belüli vásárlások és előzetes fizetések nélkül. A havonta bővülő gyűjteményben találunk olyan ismert címeket, mint a Monument Valley, a Terraria és a Star Wars: Knights of the Old Republic, de felfedezhetünk olyan kevésbé ismert alkalmazásokat is, mint a LIMBO, a This War of Mine, vagy a Teslagrad.

A Google Play célja mindig az volt, hogy összekössön minket a legjobb alkalmazásokkal, játékokkal és más digitális tartalmakkal. Viszont a játékokra is igaz, hogy ahány ember, annyi szokás, ezért a Google egy olyan új megoldást szeretett volna kínálni, amellyel mindenki élvezheti a digitális élmények sokaságát. A Google örömmel jelenti be a Play Pass magyarországi indulását.

A Play Pass egy előfizetéses szolgáltatás, amely több száz alkalmazáshoz és játékhoz ad teljes hozzáférést – mindezt hirdetések, alkalmazáson belüli vásárlások és előzetes fizetések nélkül. A Play Pass olyan kiváló minőségű, válogatott klasszikusok gyűjteményét kínálja, mint a Sonic the Hedgehog, a vadonatúj Levelhead, vagy a Marvel Pinball. De olyan hasznos alkalmazások is megtalálhatók benne, mint a Photo Studio Pro, és a kínálat havonta új alkalmazásokkal és játékokkal bővül.

A Play Pass a héten jelenik meg Magyarországon Android-eszközökön, és hamarosan további országokban is elérhetővé válik. Az egyhónapos próbaidőszak után választhatjuk a havi feliratkozást 1 890 Ft/hónap áron, vagy dönthetünk a kedvezményes éves előfizetés mellett, ami mindösszesen 11 499 Ft.

Közkedvelt és felfedezésre váró alkalmazások és játékok

A Play Pass gyűjtemény több száz alkalmazást ölel fel, a kikapcsolódást szolgáló játékoktól kezdve a hatékonyságot segítő appokig. Talán a Monument Valley alkotói fogalmazták meg a legjobban: „A Play Pass arra ösztönzi az embereket, hogy kipróbáljanak olyan új élményeket is, amikkel máskülönben nem találkoznának” – mondta Maria Sayans, az Ustwo játékok vezérigazgatója.

A gyűjteményben találunk olyan ismert címeket, mint a Monument Valley, a Terraria és a Star Wars: Knights of the Old Republic. De olyan kevésbé ismert tételeket is tartalmaz az előfizetés, mint a LIMBO, a This War of Mine, vagy a Teslagrad. A havonta érkező új tartalmakkal – köztük a Play Pass-on debütáló Olo Loco and Bright Paw, a Phoshor Dakka Squadron-ja és a Team17 Worms sorozata – a Play Pass mindig kínál új, felfedezésre váró tartalmakat.

Annak érdekében, hogy minél könnyebb legyen megtalálni ezeket az alkalmazásokat, a Google egy új Play Pass fület hozott létre az előfizetők számára. A Play Pass alkalmazásai és játékai megtalálhatók a Play Áruházban is – a Play Pass „jegy” megkeresésével. Play Pass előfizetéssel a Play Pass honlapján, vagy a Play Áruház jegyével elérhető alkalmazások mindegyike korlátozások nélkül használható.

Ossza meg családjával

Csakúgy, mint a Google Play Családi könyvtárban, a családfelelősök akár öt másik családtaggal is megoszthatják a Play Pass előfizetésüket. Minden családtag külön-külön férhet hozzá a Play Pass szolgáltatáshoz, így a tagok letöltései nem befolyásolják egymás felhasználói élményét. A Play Pass családbarát alkalmazások és játékok nagy választékát kínálja a család minden tagja számára – a Toca Bocától a Learny Landig.

Kezdjük!

Amint elérhetővé válik a Play Pass, a felhasználók el is indíthatják a próbaverziót, ha egy Android eszközön belépnek a Play Store Áruházba, ahol a bal felső menüt lenyitva megtalálják a Play Pass lehetőséget.
További információért látogasson el ide. Jó szórakozást!

Zsolnay Lászlóhttps://androtech.hu
Android kedvelő és általános techb*zi - akit érdekel minden technológiai újítás, legyen az hasznos, vagy kevésbé hasznos. A mindennapokban egy Huawei Mate 20 PRO-t és egy Galaxy Watch Active 2-t használok.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Írd be a hozzászólásod!
Kérlek írd be újra a neved

Legutóbbi cikkek

Megújult a Playstation app

A PS5 közeledtével a Sony frissíti a PS fiókhoz tartozó applikációt is. Új a dizájn és bekerült a chat rész is.

Már a Huawei Mate40 Pro a legjobb okostelefon fotózásra és videózásra a DxOmark szerint

Az új zászlóshajó készülék elő- és hátlapi kamerája is világelső lett

Bemutatkozott a Mate40 sorozat és egyéb újdonságok

Huh. Az egy órás stream végére azt gondolom megint mindenki elégedetten csettinthet a kínaiak...

Pár perc és kezdődik a Huawei Mate40 Series stream

Nemsokára kezdés, és bár már ismerjük a külsőt és nagyrészt a belsőt is, a részletek minden bizonnyal...

Megérkezett az ANC frissítés a Jabra Elite 75t-re

Immáron nem csak passzív, de aktív zajszűréssel is rendelkezik a dánok TWS-e

Sok minden kiderült a Huawei Mate 40-ről a hivatalos bemutató előtt

Október 22-én minden részletre fény derül, de egyre kevesebb a homályos részlet

Legutóbbi tesztek

[teszt] Huawei P smart 2021

A Huawei már a jövő évre készül a középkategóriában.

[teszt] Jabra Elite 75t

Hatékony passzív (egy közelgő frissítés miatt hamarosan aktív) zajszűrés, kellemes dizájn és jó hangzás jellemzi a dánok TWS-ét.

[bemutató]HUAWEI FreeBuds Pro

Minőségi kialakítás, Qi töltés és jó hangzás jellemzi a Huawei legújabb eszközét.

További érdekes cikkekHASONLÓ
Ezek is érdekelhetnek