[app] Adguard

Eleged van a reklámokból? Itt a tökéletes megoldás!

2016-11-27-21-34-15A reklámok körbevesznek. Tv, rádió, újságok, Internet… minden létező helyen, ahol csak tartalmat fogyasztunk, reklámokat is kapunk. Az utóbbi időben számomra pozitív változás állt be a netes reklámokat illetően; leginkább olyan dolgokat látok, amik még érdekelhetnek is. Ez persze annak köszönhető, hogy a Google figyeli merre járok, mire keresek rá, és ahhoz szabja a számomra megjelenítendő reklámokat.

Ezzel együtt néha a hócipőnk tele lehet a különféle villogó és vásárlásra buzdító szövegekkel, és jó lenne ezeket eltüntetni – főleg mobilon, ahol még az adatforgalommal is spórolhatunk, havi lebontásban nem is keveset.

A fenti problémára nyújtat megoldást az Adguard, mely talán a leghatékonyabbnak mondható manapság. Ugyan ez év eleje óta a Samsung igen hatékony saját megoldást kínál a saját készülékeit illetően, az Adguard sokkal testre szabhatóbb – és nem csak a Samsung saját böngészőjében működik értelemszerűen, hanem mindenhol.  Ennek megfelelően tehát az összes böngésző, RSS olvasó, de még a Youtube is megregulázható – már ami a reklámokat illeti.

A programot a cég saját oldaláról lehet letölteni, a Play áruházban csak egy Samsung böngészőkhöz jó változata van fent. Ennek oka a Google szigorítása, melynek értelmében alig tűrnek meg áruházukban hirdetésblokkoló applikációt – érthető, hisz a cégnek baromi nagy bevétele van a reklámokból, nem fogják maguk alatt vágni a fát csak azért, hogy a usernek jó legyen…

A program már csak azért is nagyszerű, mert nem igényel root hozzáférést, ami bizony manapság, ebben a Knox-szal terhelt világban nem elhanyagolandó szempont.

És mivel most mindenféle Black Friday és egyéb cyber okosságok vannak, igencsak jó áron kaphatjuk meg a programot; ide kattintva cirka 800 Ft-ért (175 RUB) lehet a miénk a mobilos litetime licenc (de az Android + Windows pakk sem drága).

Mire vársz még? [icon name=”smile-o” class=”” unprefixed_class=””]

 

Zsolnay Lászlóhttps://androtech.hu
Android kedvelő és általános techb*zi - akit érdekel minden technológiai újítás, legyen az hasznos, vagy kevésbé hasznos. A mindennapokban egy Huawei Mate 20 PRO-t és egy Galaxy Watch Active 2-t használok.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Írd be a hozzászólásod!
Kérlek írd be újra a neved

Legutóbbi cikkek

Kutatás: ezek a mobiltelefonos appok a legnépszerűbbek a magyarok körében

A Huawei kutatása szerint a TikTok főként vidéken tarol, az online vásárlás a nők, míg a mobilbank a férfiak körében kedvelt

Már decemberben megérkezik az EMUI 11

A Huawei saját felhasználói felülete megnövelt adatbiztonságot és vadonatúj funkciókat kapott

Renderképeken a Galaxy S21

A jó minőségű renderképek a LetsGoDigital csapatának köszönhetők.

[teszt] Samsung Galaxy S20FE

Nagyon kíváncsi voltam a Samsung Galaxy S20FE-re, mert nálam is képbe került, mint lehetséges Mate 20 Pro utód - hogy végül megtörténik-e a váltás az a cikk végére kiderül.

[teszt] Samsung Galaxy Buds Live

Babok a Samsungtól tele ígéretekkel - de mi a valóság, valóban megreformálja a piacot az újfajta kialakítás?

November 30-tól kapható Magyarországon a Huawei Mate 40 Pro

A vállalat zászlóshajó készüléke limitált számban, két színben érhető el

Legutóbbi tesztek

[teszt] Samsung Galaxy S20FE

Nagyon kíváncsi voltam a Samsung Galaxy S20FE-re, mert nálam is képbe került, mint lehetséges Mate 20 Pro utód - hogy végül megtörténik-e a váltás az a cikk végére kiderül.

[teszt] Samsung Galaxy Buds Live

Babok a Samsungtól tele ígéretekkel - de mi a valóság, valóban megreformálja a piacot az újfajta kialakítás?

[teszt] Samsung Galaxy Z Fold 2

Bepillantás a jövőbe - amiről jelenleg még nehéz eldönteni, hogy ez a jövő jó-e vagy sem.

További érdekes cikkekEzek is érdekelhetnek