AR mérőeszközt kap a Huawei P30 Pro

A "virtuális mérőszalag" már megérkezett néhány készülékre

A P30 Pro megjelenése kapcsán a Huawei bőszen demózta a készülék egyik feature-ét, ami egy AR (Augmented Reality – Kiterjesztett Valóság) mérőprogram. Segítségével a kamera és a készülékben szintén helyet kapó ToF kamera együttes működésével lemérhetjük az előttünk lévő tárgyak, emberek, akármik szélességét és hosszúságát. Persze nem ez az első ilyen jellegű program, de általában ezek ismérve, hogy a végeredményt erős fenntartásokkal kell kezelni.

Épp van nálam teszten egy P30 Pro és ha szerencsém van akkor az elkövetkező napokban erre a készülékre is megérkezik a frissítés, így be tudom nektek is mutatni a működését – természetesen a hatékonyság érdekel leginkább.

A frissítés egyébként már elindult, azonban egyelőre még csak a kínai régióban; de minden bizonnyal hazánkba is hamarosan megérkezik az új szoftver.

Addig is alább látható miként működik a dolog a promó videók szerint:

Zsolnay Lászlóhttps://androtech.hu
Android kedvelő és általános techb*zi - akit érdekel minden technológiai újítás, legyen az hasznos, vagy kevésbé hasznos. A mindennapokban egy Huawei Mate 20 PRO-t és egy Galaxy Watch Active 2-t használok.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Írd be a hozzászólásod!
Kérlek írd be újra a neved

Legutóbbi cikkek

Már wifin is csatlakozik a Huawei legújabb okosmérlege

A Huawei Scale 3 minden korosztálynak személyre szabottan segít az egészség megőrzésében

Aszimmetrikus dizájnnal jön a Huawei új összehajtható telefonja

A Mate X2 legvékonyabb pontján mindössze 4,4 milliméter

[teszt] Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2

Vettem egy Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2-t és gondoltam megosztom a saját tapasztalataimat vele. Kezdő rolleresként mit érdemes tudni, mi alapján válasszunk típust és hasonló világmegváltó gondolatok.

Jövő héten jön az EKG és vérnyomásmérés A Galaxy Watch-ra

A sokak által (néha már-már hisztérikusan várt) EKG és vérnyomásmérés lehetősége a kezdetektől ott lapul a Watch Active 2-ben...

Lime – bérelhető elektromos roller amitől addikt leszel

Sokan mondták, hogy aki kipróbálta a Lime-ot, annak úgymond kapudrogként működött az elektromos rollerek világába. Gondoltam ezt ki kell próbálnom nekem is.

Mindössze 6 grammos a Huawei legújabb okoskarkötője

A Huawei bemutatta legújabb fitnesz kiegészítőjét, a Band 4e Active okoskarkötőt. A pehelykönnyű, csupán 17 grammos – szíj nélkül...

Legutóbbi tesztek

[teszt] Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2

Vettem egy Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2-t és gondoltam megosztom a saját tapasztalataimat vele. Kezdő rolleresként mit érdemes tudni, mi alapján válasszunk típust és hasonló világmegváltó gondolatok.

[teszt] Samsung Galaxy S20FE

Nagyon kíváncsi voltam a Samsung Galaxy S20FE-re, mert nálam is képbe került, mint lehetséges Mate 20 Pro utód - hogy végül megtörténik-e a váltás az a cikk végére kiderül.

[teszt] Samsung Galaxy Buds Live

Babok a Samsungtól tele ígéretekkel - de mi a valóság, valóban megreformálja a piacot az újfajta kialakítás?

További érdekes cikkekEzek is érdekelhetnek