Sokszor rendelek magam is Kínából – ha az ember tapasztalttá válik idővel, sok jó ajánlattal találkozhat. Bemutatok most néhány ilyet!

A TOMTOP Kínában ha jól tudom jelenleg a 3. legnagyobb online forgalmat lebonyolító cég. A 2004 óta létező vállalat kínálatában rengeteg dolog megtalálható – én mondjuk itt is mint a hasonló oldalakon, a szilícium tartalmú cuccokat részesítem előnyben. [icon name=”smile-o” class=”” unprefixed_class=””]

Aki egy kicsit is járatos a dologban az tudja, hogy a noname kínai gyártók egyre minőségibb dolgokat dobálnak piacra – továbbra is csábító árakon persze. Az egyik ilyen a most 40%-os akcióban megvehető Umi Super Smartphone.

UMI Super smartphone_1

Igen, a névválasztáson vélhetően nem agyaltak túl sokat, de mit kapunk a Július 15-ig tartó akció keretében a pénzünkért? Nos, egy egészen pofás készülékházba belepakoltak egy Helio P10 64bit-es, 8 magos procit (részletek erre a MediaTek oldalán), megfűszerezték 4GB ROM-mal és 32GB tárhellyel, kijelzőnek pedig egy 5.5″-es darabot választottak mely FullHD felbontást kapott.

UMI Super smartphone_2

Ez már nem egy rossz alap, és vélhetően nem is sikerült elszúrni az 5MP-es előlapi és 13MP-es hátlapi kamerával sem. Az egészet fém házba tuszkolták (arany és szürke szín is elérhető), hozzácsaptak még egy ujjlenyomat-olvasót, és voilá, kész a jó árú de egészen erős készülék.

UMI Super smartphone_3

Az akció tehát Július 15-ig tart, a vásárlás során a “20Super” kuponkóddal még 20 dolcsi lefaragható! Ráadásul rendelhető akár németországi raktárból is, így nem kell heteket várni a csomag érkezésére sem.

Vásárláshoz katt ide!

Apollo Lite_2

Ha ingyenesen, játék keretében szeretnénk új készüléket, akkor erre is van lehetőség; az oldal a Vernee Apollo Lite és Thor készülékeket promózza, és teszi megnyerhetővé egy Facebook játék keretében.

Apollo Lite_3

Apollo Lite_5

Az erősebb Apollo Lite szintén MediaTek SoC-vel operál, ezúttal egy Helio X20-ra esett a választás. A maximum 2.3Ghz-es órajel és a 10 mag nem gyenge erőt képvisel, és bár némileg elmarad napjaink legerősebb megoldásaitól, a közel 95 ezres Antutu érték alapján simán jó kis összeállítás ez.

Apollo Lite_4

Az 5.5 inches FullHD kijelző alatt 4GB RAM és 32GB ROM található, a kamerák pedig 5 illetve 16 megapixelesek. Van 4K videó felvételi lehetőség, a készülék pedig támogatja a PUMP EXPRESS 3.0 gyorstöltési technológiát.

Vernee Thor
Vernee Thor: MTK6753 8 magos processzor, 3GB RAM, 16GB ROM, 5/13MP kamera, 5″ HD kijelző, ujjlenyomat-olvasó

Az Apollo Lite 229.99 dollárért lehet most a miénk, míg a gyengébb hardveres képességekkel megáldott Vernee Thor  mindösszesen csak 119.99 dollárba kerül.

Vásárláshoz katt ide!

Egyre több szegmensben hódítanak a különféle akció kamerák – a GoPro hosszas egyeduralmát az elsősorban Kínából érkező kihívók próbálják megtörni. Láthatóan sikerül is nekik, hisz megfelelő tudást kínálnak elérhető áron.

SJCAM 30_3

Ilyen például az SJCAM M20. A 200 dollár helyett most csak $127-ba kerülő kamera tudásáról mindenki meggyőződhet az alábbi videóban (és faragjuk is le azt a 27 dolcsit ezzel a kóddal Július 30-ig: “SJCAM20”):

De ha valaki a nyers adatoknak él akkor tessék: a Sony-tól származó IMX206-os, 16MP-es szenzor és a Novatek 96660 SoC kettősének köszönhetően erőből nincs hiány; 4K felvételt 24fps-sel, míg FullHD-t akár 60fps sebességgel is rögzíthetünk – ha megelégszünk a 720p-s felbontással, akkor azzal akár 120fps sebességet is kicsikarhatunk a gépből.

SJCAM 30_1

A beépített giroszkópnak köszönhetően hatékony rezgés stabilizációt kapunk, a kamera látószöge egyébként 166°.

SJCAM 30_2

A 30M-ig vízálló kütyühöz még akár csuklóra csatolható kiegészítő irányító is vásárolható cirka 20 dolcsiért

D3083-1-a19d-ba8J

Vásárláshoz katt ide!

RM5922EU (1)

Itthon is egyre többen kedvelik a különféle méretű drónokat. Kezdésnek talán nem a Syma X8HG ugrana be mint ajánlott termék, de ha már kigyakoroltuk magunkat a 10-20 dolláros “kacatokon” akkor ideje egy szinttel feljebb lépni.

RM5922EU (4)

A beépített barométernek köszönhetően lebegésre is képes, headless módot is ismerő drónt 2.4Ghz-en üzemelő távirányítással vezérelhetjük, és ha eddig csak ábrándoztunk arról, milyen lehet egy madár szemén át látni a világot, akkor egy lépéssel közelebb kerülhetünk ehhez a tudáshoz – a Syma X8HG ugyanis egy 8MP-es kamerával szerelve érkezik.

RM5922EU (5)

A különféle kunsztokat tudó irányításnak, a kamerának és a színes ledeknek köszönhetően nagyszerű szórakozásnak ígérkezik az X8HG reptetése, a 7.4V 2000mAh Li-po akkumulátor pedig remélhetően bírja egy ideig a nyüstölést.

RM5922EU (9)

29%-os kedvezménnyel most 99.99 dolcsiért lehet a miénk egy ilyen eszköz, de Július 20-ig még 8 dollár lefaragható a “IbadS8” kupon kóddal.

RM5922EU (10)

Vásárláshoz katt ide!

Persze a fenti termékek csak egy nagyon apró szeletét adják a teljes kínálatnak – ha tovább mazsoláznánk, akkor rengeteg nyári akciót találhatunk még a TOMTOP oldalán. Jó nézelődést!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Írd be a hozzászólásod!
Kérlek írd be újra a neved