Vernee Apollo Lite promóció!

3 féle módon is hozzájuthatunk a Vernee Aplollo Lite készülékhez – ha tesztet is írunk, akár 28 ezer forintért a miénk lehet a készülék. Érdemes megnézni!

QQ图片20160905114149

A múltkori TomTop akciók kapcsán már említettem a Vernee Apollo készüléket, most pedig egy új akció érhető el az oldalukon – lényegében 3 féle módon is spórolhatunk magunknak egy kis pénzt.

Apollo_1

Az első verzióban a holnap induló villámvásár keretében vehetjük meg a készüléket mindösszesen 200 dollárért (~55 ezer Ft.). Ez bizony nem rossz ajánlat egy 10 magos processzorral és 4GB RAM-mal szerelt okostelefonért…

Apollo_2

A második lehetőségünk az, ha megadjuk e-mail címünket, és így hozzájuthatunk egy 20 dollár értékű kuponhoz – ennyi fog tehát lejönni a vásárlás végén a vételárból.

Apollo_3

A harmadik verzió lehet azonban a legkomolyabb – bár tény, hogy ez igényli a legtöbb energiabefektetést. Lényegében arról van szó, hogy csinálsz egy kis reklámot a készüléknek. Írsz egy tesztet, amiben bemutatod a szokásos dolgokat; külső, teljesítmény, milyen a készülék általános összeszerelési minősége, rendszersebesség… tehát egy átfogó bemutatót kell írnod. Miután ezt publikáltad, a linket elküldöd a vásárlási azonosítóval (order number) egyetemben a [email protected] email címre, és ha minden követelménynek megfelelt az írásod, a vételárból visszakapsz 100 dollárt – tehát cirka 27 ezer forintot… azért ez valljuk be, nem rossz ajánlat.

QQ图片20160905114349

Értelemszerűen mivel reklámról van szó, a TomTop szeretné, ha a teszt pozitív hangvételű lenne, elhelyezésre kerül a tesztben egy link ami a termékre mutat, és lehetőleg minél több csatornán (Youtube, Facebook, Twitter és társai) megosztod a dolgot, hogy minél nagyobb publicitást kapjon.

QQ图片20160905114302

Így lényegében aprópénzért lehet a miénk a készülék, ami tudását tekintve abszolút jó ajánlatnak mondható…

Zsolnay Lászlóhttps://androtech.hu
Android kedvelő és általános techb*zi - akit érdekel minden technológiai újítás, legyen az hasznos, vagy kevésbé hasznos. A mindennapokban egy Huawei Mate 20 PRO-t és egy Galaxy Watch Active 2-t használok.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Írd be a hozzászólásod!
Kérlek írd be újra a neved

Legutóbbi cikkek

Kutatás: ezek a mobiltelefonos appok a legnépszerűbbek a magyarok körében

A Huawei kutatása szerint a TikTok főként vidéken tarol, az online vásárlás a nők, míg a mobilbank a férfiak körében kedvelt

Már decemberben megérkezik az EMUI 11

A Huawei saját felhasználói felülete megnövelt adatbiztonságot és vadonatúj funkciókat kapott

Renderképeken a Galaxy S21

A jó minőségű renderképek a LetsGoDigital csapatának köszönhetők.

[teszt] Samsung Galaxy S20FE

Nagyon kíváncsi voltam a Samsung Galaxy S20FE-re, mert nálam is képbe került, mint lehetséges Mate 20 Pro utód - hogy végül megtörténik-e a váltás az a cikk végére kiderül.

[teszt] Samsung Galaxy Buds Live

Babok a Samsungtól tele ígéretekkel - de mi a valóság, valóban megreformálja a piacot az újfajta kialakítás?

November 30-tól kapható Magyarországon a Huawei Mate 40 Pro

A vállalat zászlóshajó készüléke limitált számban, két színben érhető el

Legutóbbi tesztek

[teszt] Samsung Galaxy S20FE

Nagyon kíváncsi voltam a Samsung Galaxy S20FE-re, mert nálam is képbe került, mint lehetséges Mate 20 Pro utód - hogy végül megtörténik-e a váltás az a cikk végére kiderül.

[teszt] Samsung Galaxy Buds Live

Babok a Samsungtól tele ígéretekkel - de mi a valóság, valóban megreformálja a piacot az újfajta kialakítás?

[teszt] Samsung Galaxy Z Fold 2

Bepillantás a jövőbe - amiről jelenleg még nehéz eldönteni, hogy ez a jövő jó-e vagy sem.

További érdekes cikkekEzek is érdekelhetnek